ВІЗИ

Віза в Болгарію

Оформлюємо туристичні візи в Болгарію для багаторазово в'їзду.

Термін дії такої візи - 6 місяців з дати видачі, перебування на території Болгарії до 90 днів.

Це так званий "мультик" (болгарська мультивіза)

Для отримання небхідні наступні документи:

- закордонний паспорт

- одна кольорова фоторафія 3,5 на 4,5 см на світлому фоні

- анкетні дані (місце проживання, місце роботи, контактний телефон)

Вартість: 55 євро, для пенсіонерів та дітей 20 євро (оплата в євро)

Строк оформлення - 7 робочих днів

 

Віза в ОАЕ (Об'єднані Арабські Емірати)

Туристичні візи в ОАЕ оформлюємо при наявності бронювання авіаквитків компанії Fludubai або іншої авіакомпанії.
Віза одноразова (однократна), термін дії 60 днів, перебування на території ОАЕ 30 днів

Для отримання небхідні наступні документи:

- анкета

- одна кольорова фоторафія 3,5 на 4,5 см на світлому фоні

- відсканована перша сторінка закордонного паспорту

- відскановані сторінки українського паспорту (сторінки з відмітками)

- авіаквитки в обидві сторони

Вартість: під авіаквитки Flydubai - 120 usd, під авіаквитки іншої компанії - 160 usd (оплата в гривнях по комерційному курсу на день оплати)

Строк оформлення - від 5 робочих днів (звертайте увагу на те, що в п'ятницю, суботу та неділю консульство не працює)

Увага!!! 3 12.02.2015 дитячі проїзні документи та паспорти, де вписані діти в роботу не приймаються

 

Віза в Польщу

Оформлюємо службові (бізнес) візи. А саме візи категорії "С" з написом ціль видання, cel wydania, uwagi, remarques - "04" (віза для здійснення економічної діяльності)

Віза одноразова (однократна) видається громадянам, котрі НЕ відвідували Польщу протягом останніх трьох років.

Віза багаторазова (мультивіза) видається громадянам, котрі ВІДВІДУВАЛИ Польщу протягом останніх трьох років.

Термін дії однократних віз - 30 днів, перебування на території Польщі до 15 днів.

Термін дії багаторазових віз - 180 або 360 днів, перебування на території Польщі 30-90 днів у півріччі. Термін дії та кількість днів перебування визначаєтьс консульством Польщі в залежності від поданих документів, візової історії туриста.

Для отримання небхідні наступні документи:

- анкета

- одна кольорова фоторафія 3,5 на 4,5 см на світлому фоні

- копії сторінок з відмітками закордонрого паспорту

- копії сторінок з відмітками ураїнського паспорту

- справка з місця роботи з розбивкою заробітної плати за останні 6 місяців та обов'язковими словами  про те,що місце роботи зберігаться під час поїздки

- справка за банку про наявність коштів на рахунку та обов'язко має бути виписка про рух коштів за останні 3 місяці

- бронювання готелю

- медична страховка

- запрошення з польської сторони

 

Наші послуги включають в себе заповнення анкети, оформлення запрошення, медичну страховку, запис до консульства на подачу документів, бронювання готелю.

 

Вартість послуг 2000 грн.

Додатково сплачується консульський збір в розмірі 35 євро та збір візового центру в розмірі 20 євро.

Пенсіонери не сплачують консульський збір

Строк оформлення візи 8 робочих днів.

Строк оформлення документів на подачу - від 3х робочих днів